Close

Mitkä ovat ne miehen ominaisuudet, jotka houkuttelevat sinua eniten naisena?

“Eniten” on hankala lause käyttää, koska se saattaa tarkoittaa, että yksi suuri ominaisuus on parempi, houkuttelevampi kuin toinen. Että tämä yksi piirre voi olla toisiaan poissulkeva. Näin ei ole. Laadun sijaan luettelen muutamia ominaisuuksia. Koska miehiä minua houkuttelee saada suurin osa näistä.

Jos heillä olisi ne kaikki, olisin luultavasti naimisissa. Jos päiväisin tätä henkilöä ja se ei onnistunut, se johtuu luultavasti siitä, että luulin, että heillä oli kaikki tai suurin osa näistä, mutta osoittautui, että he eivät. (Älä lue viestiä ajattelemallani olevani täydellinen. En usko olevani täydellinen. Kukaan ei ole. Mutta minulla on suurin osa ominaisuuksista, joita haluan toiselta henkilöltä. Ne, joita minulla ei ehkä ole, Työskentelen joka päivä.)  • Ihana hymy. Hymy on ystävällinen ja varma. Se on leveä, todellinen, eikä henkilö ole hassu tällä hymyllä. Silmät liittyvät hymyyn. Se ei ole virnistely tai virne.
  • Tapoja. En tarkoita oven avaamista minulle tai sen vastuun ottamista. Vaikka en välitä siitä, että joku avaa oven minulle (tai oven oven jollekin), se ei ole välttämätöntä. Tarvitaan joku, joka osaa käyttäytyä: joku, joka ei valitse kovaa taistelua julkisissa paikoissa, joku, joka on ystävällinen / mukava kaikille heidän sosiaalisesta tilanteestaan ​​riippumatta, joku, joka on vain töykeä, kun toinen henkilö aloitti sen, joku, joka pystyy Pidä asiat rauhallisena stressitilanteessa – älä taistelevat taistelun vuoksi.
  • Ei kateellinen. Kateellisuus on iso sammutus. (En ole kateellinen. Okei, rakastan Bret Michaelsin taloa, mutta se ei liity uudelleenjakeluun.)
  • Tietty rauhallisuus. Kukaan ei ole rauhallinen koko ajan. Se ei ole mahdollista. Mutta rakastan sitä, kun kaveri saa minut tuntemaan olonsa rauhalliseksi. Minusta tuntuu, että joku olisi hävittänyt kaiken maailman hermostuneisuuden, huolen ja stressin. (Kaikki murskaukseni saivat minut tuntemaan tämän.)
  • Empatia ja tasa-arvo. Älä odota; En saa sinua odottamaan. (En puhu siitä, että olen juuttunut liikenteeseen tai kuluttavan vielä 10 minuuttia valmistautumiseen. Tarkoitan myöhässä yli 30 minuuttia, saamaan toisen odottamaan antamatta kelvollista tekosyytä .etc.
  • Kunnioittavuus ja uskollisuus. Olen kunnioittava ja uskollinen. Ei pettäjiä eikä patologisia valehtelijoita. (Kukaan ei ole rehellinen sataprosenttisesti koko ajan. Emme tapaa Gregory Housea Housesta tai Cal Lightmania Liestä minuun. On okei sanoa, että en näytä rasvasta, vaalealta tai väsyneeltä. Ei ole hyvä valehdella siitä kuinka vietimme päivät ja / tai kenen kanssa.)
  • Itsehoito. En puhu siitä, että täällä olisi sovi. Kyllä, kunto on houkutteleva piirre, mutta puhun heikkouksien tuntemisesta (kun kyse on terveydestä) ja itsestäni huolehtimisesta vastaavasti. Onko diabetes ja tarvitsee laukausta? On kuljetettava laukaukset hänen kanssaan. Allergia maapähkinöille? Etkö syö maapähkinöitä seikkailuun. Onko masennus? Ottaa määrättyjä lääkkeitä säännöllisesti. On vuosi 2017, ja maailma on mennyt helvettiin. Käytännössä kukaan meistä ei ole fyysisesti tai henkisesti 100%. Mitä en suvaitse, on antaa itselleni mennä taas, puhun täällä terveydestä.
  • Tahto itsensä parantamiseksi. Jos joku ylimielisesti (ja tietämättömästi) levittää kaikkea tietokirjallisuutta, emme ole hyvä ottelu. Jos joku ei lue, emme ole hyvä ottelu.
  • Muut harrastukset kuin työ / perhe / ystävät. Elämästä voi tulla melko tylsää melko nopeasti. Joku, joka on intohimoinen asioihin, on yleensä hauskempaa puhua. Toivon vain, että harrastuksessa ei ole kyse vain yhdestä urheilusta. (Urheilufani ollaan hieno, kunhan se ei ole hänen koko identiteettinsä.)
  • Yhteisiä asioita. Meillä on erilliset ystävät ja harrastukset, ja se on normaalia. Mutta tarvitsemme myös molemminpuolisia etuja, jotta suhteestamme tulisi vahvempi, terveempi ja hauskempi. Kyllä, kyse on vetovoimasta. Olen löytänyt miehet enemmän tai vähemmän houkutteleviksi sen perusteella, mitä he rakastavat ja / tai vihaavat. Esimerkki: Kaveri, joka rakastaa Justin Bieberiä, EI ole houkutteleva. Olen pahoillani, mutta hän ei ole. Vihaan Justin Bieberiä. (Olen kalliopää.)
 • Normaali asenne viestintään. En halua treffata kaverin kanssa, joka soittaa minulle 10 kertaa päivässä, tai jonkun, joka soittaa minulle vain kerran 10 päivässä. Palaan suosion.
 • Henkilökohtainen tila ja luottamus. En tee jaettuja tilejä ja salasanoja. En kysy häneltä, en anna hänelle minun. Jos hoitamme yritystä yhdessä, jaamme sitten asiaankuuluvat yritystiedot.
 • Ystävyys molempien sukupuolten kanssa. Minulla on ystäviä molemmista sukupuolista. Se on kuinka minä kasvoin. Se johtuu luottamuksesta ja terveistä suhteista. Odotan, että hänellä on läheisiä ystäviä molemmista sukupuolista.
© 2019 Being Super Cool | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.